Kurv

Cantona Nature UV er en 8 mm gennemfarvet fibercement iht. EN 12467. Pladen fremstår i naturlige jordfarver som er med til at skabe facadens rustikke udtryk. Pladen anvendes primært til ventileret facader, udhæng og stern. Cantona Nature UV produceres i farverne Cementgrå, Antracit og Råhvid. Facadepladen leveret UV-behandlet med renskåret kanter i slutmål 1200 x 2400 x 8 mm (leveres også på tilpasset mål). Vi leverer denne facadeplade som en systemleverance med vindspærreplade, stål, samt indvendig beklædning

Cantona Pro Paint HD er en 8 mm fibercement iht. EN 12467. Pladen lagerføres i matsort, grå og råhvid. Facadepladen er opbygget på vores HD gennemfarvet fibercement. Pladen anvendes udelukkende til ventileret facader, udhæng og stern. Cantona Pro Paint HD leveres med renskåret kanter i slutmål 1200 x 2400 x 8 mm (leveres også på tilpasset mål).

Overfladen er unik, både mht. slid, og UV-påvirkning. Cantona Pro Paint HD er mellemslebet 4 gange og leveres med en helt glat og ensartet overflade. Malerbehandlingen: lukket bagside og 2 x silkemat PVDF-lak på forside.

PVDF-lak er dobbelt så stærk kontra Akryl og PU-luk og ekstrem modstandsdygtige overfor falmning, smuds, slid, salt mv. Vi leverer dette produkt som en systemleverance med vindspærreplade, stål, samt indvendig beklædning.