Kurv

Vi har lyttet til det nordiske klima!

De fleste fibercement plader på markedet leveres i dag med akryl eller PU-lak, denne overflade har sine begrænsninger og har mange forbehold, alt efter hvor facaden er geografisk monteret.

Cantona Pro Paint kan modstå det nordiske klima. Denne facadeplade leveres i en hård fibercement (HD) og med en unik overflade med 2 x silkemat PVDF lak. Denne laktype ses normalt kun på alu og stålfacader, hvor man har valgt denne laktype grundet ekstrem hårdførhed, farveægthed og lakkens lange levetid. Den tidligere version med PVDF lak: Cantona Pro har været på markedet de sidste 3 år med stor succes. Vi har derfor opgraderet overfladen til helt glat og ensartet, som gør facadepladen meget rengøringsvenlig.

PVDF-lak har normalt en dobbelt levetid kontra Akryl-lak og er ekstrem hårdføre overfor vind/vejr/frost og ikke mindst UV/falmning. Facadepladen leveres med en unik glat ensartet overflade som er mellemslebet 4 gange og har lukket bagside. Alle Cantona Paint Pro HD leveres i gennemfarvet HD fibercement i samme farvenuance som overfladen. Cantona Pro Paint leveres med beskyttelsesfolie, som nemt fjernes efter tilskæring og boring.
Facadepladen lagerføres i farverne: Grå, Råhvid og matsort.

Cantona Pro Paint leveres med renskåret kanter i slutmål 1200 x 2400 x 8 mm.

Håndprøver og yderligere info kontakt: Tlf. +45 98454610